Inlägg den 03 augusti 2009

mån
3
aug
2009
måndag, 03 augusti, 2009 | Skriven av:

Gulblomma_aug2009Nu har det politiska arbetet börjat igen. Inte i ilfart utan lite mjukt. I dag träffades gruppen som ska ta fram ett förslag till nytt regionprogram för Mp Skåne. Svårt att skriva, det ska inte vara för allmänt men inte heller för detaljerat. Det förslag som gruppen skapar kommer vi sedan att skicka på remiss till alla kommunorganisationer i Skåne. Dessutom hade vi tänkt att låta alla som vill vara med och diskutera innehållet. Det blir kanske en facebook-grupp och/eller ett duiskussionsforum öppet för även icke medlemmar. Viktigt att få med de som normalt inte läser och skriver politiska texter så att det vi skriver kan förstås och är relevant.

För övrigt blev det inte så mycket mer än det. Hade tänkt mig lite trädgårdsarbete men det öste ner nästan hela dagen, speciellt i kväll. Har inte vågat titta i vårt förråd ännu. När det regnar så mycket blir marken mättad så att den inte suger åt sig mer vätska och då rinner det in i vårt förråd.
För väl kolla det i morgon bitti, efter tvättstugan. Chansar att det blir så mycket uppehåll att tvätten torkar.
I morgon blir det en kontorsdag på kansliet, det är mycket som ligger och väntar. Hade varit skönt med en månad till utan politik men samtidigt är det lite kul att komma igång igen.
Höjdpunkten denna vecka är annars min sambos födelsedag som infaller på lördag. Det behövs en del förberedelser till kalaset men det är kul jobb.