Inlägg den 02 augusti 2009

sön
2
aug
2009
söndag, 02 augusti, 2009 | Skriven av:

Pumpa_2aug2009 Är just hemkommen från en mycket god vedisk måltid. Vi var hos en bekant som jobbat en del för att kunna erbjuda denna välsmakande måltid. Lyxigt att komma till ett dukat bord.
Efter måltiden blev det lite instruktioner hur man tränar med en pilatesboll. Detta ska man dock inte göra direkt efter måltiden, speciellt inte magövningarna. Min sambo vill nu köpa en för att träna men även att sitta på när hon tittar på TV. Bra träning för ryggen när man annars bara slöar framför burken.

För några minuter sedan kom det några stänk. Inte alls tillräckligt så det får bli lite vattenspridare också. Det märks att det är torrt för många blommor är lite vissna. Pumporna har inte riktigt skjutit fart ännu. Kanske blir det tillräckligt med sol och värme så att det blir några pumpor.
Vi får se.

I morgon smyger politiken på lite grann. Jag börjar lite försiktig med att diskutera Mp Skånes kommande regionprogram. Gruppen som jag ingår i ska ta fram ett förslag som sedan ska gå på remiss till alla Mp-avdelningar i Skåne. Vi kommer även att ha en diskussionsgrupp där vem som helst kan lämna synpunkter, även icke medlemmar. Kanske blir det något på facebook.