Inlägg den 07 augusti 2010

lör
7
aug
2010
lördag, 07 augusti, 2010 | Skriven av:

Har haft Glocalnets mobila bredband ett tag. Är inte direkt nöjd med det mobila bredbandet men telefon, mobil och bredbandet via telefonledning är OK. Maxhastigheten med det mobila bredbandet har jag aldrig uppnått och helt problemfritt har det heller aldrig varit. Nu har jag sagt upp detta och tänker köra internet via min iPhone. Bredbandet i iPhonen fungerar OK men jag kan inte dela ut det till datorn.

Jag har ringt kundtjänst och de säger att det ska fungera men det gör det inte. Det ska finnas en meny där man kan dela ut sitt bredband men den kommer inte upp när jag har ställt in bredbandet för att koppla upp mig mot Glocalnet. Byter jag insträllningar som om jag använde Telenor:s nät då kommer menyn upp men då fungerar inte bredbandet.

Jag har ring Glocalnets kundservice men har ännu inte fått någon hjälp som avhjälper mitt problem. Får väl ringa igen och tjata …

I dag har det varit varmt och skönt. I morse såg vädret inte ut att bli så bra. Klart.se visade att det skulle bli regn men det blev det inte. Det var lite svalare än normalt men det var bara skönt.

I morgon fyller Anina, min sambo år och vi ska ha ett litet kalas i trädgården så idag har det varit en del förberedelser för detta. Trädgården är inte i tipp-topp skick men det får duga. Hoppas bara att det blir upphållsväder i morgon.

Har inte varit uppkopplad tidigare idag eftersom jag försöker att slappna av och glömma “valet”. Jag behöver vila mig och ladda batterierna inför valrörelsen.

I morgon blir det ingen valrörelse i alla fall utan bara kalas och Ärtholmens halvårsmöte. Nästa vecka blir det åter valrörelse och så kör kommunstyrelsen igång. Behöver vila mig inför kommande vecka. Får väl anstränga mig lite extra att ta det lugnt och njuta av kolonilivet.

Katterna håller oss sysselsatta. Alice börjar nu bli lite mer tam men mycket återstår. Hon verkar vilja bli klappad ibland när hon lägger sig precis framför fötterna och vänder upp magen.

Ella har kommit tillbaka. Hon kommer nu morgon och kväll. Såret verkar vara OK, något större än vad som lovades. Beror kanske på att de fick ta bort en cysta som fanns i den ena äggstocken. Tyvärr blir det lite besvärligare med Ellas närvaro men vi kan inte skrämma iväg henne från vår koloni. Vi får hoppas att kattungarna kan hantera att deras mamma går utanför och jamar. Ibland svarar kattungarna och ibland kallar kattungarna. Fortfarande blir de lite oroliga när de hör Ellas jamanden.

Nu är det åter dags att sova. Känner mig ganska så trött så det är bäst att sova nu. Det blir en lång, men trevlig, dag i morgon med Aninas kalas …