Inlägg den 15 augusti 2010

sön
15
aug
2010
söndag, 15 augusti, 2010 | Skriven av:

Är på valupptakt med Miljöpartiet i Skåne. Vi har pratat om det som varit under mandatperioden och så förstås så har vi riktat blickarna framåt.

En del politik men även en hel del taktik. Politiken har vi varit rätt väldigt överens om tidigare och är det även nu. Läget ser ljust ut för miljöpartiet även om dagens SIFO visade lite vikande siffror.

Det är nu mindre än 34 dagar kvar till valet. Upptrappningen är i full gång. Nu börjar det roliga att möta väljare och diskutera politik. Vårt regionala material är snart helt klara så nu är det bara att ut och möta verkligheten.

Vi hade även besök av en tjänsteman från Region Skåne som hanterar säkerhetsfrågor. Hot mot politiker har tyvärr ökat de senaste åren. Många fritidspolitiker lägger mycket tid på sitt engagemang att dessutom få personliga hot gör ju inte saken bättre.

Sista punkten blir rikspolitik, Ulf Holm, riksdagsledamot från Lund, berättare det senaste från riks och en del hemligheter som jag inte får skriva om. Lite trisst för er som läser detta.