Inlägg den 29 augusti 2010

sön
29
aug
2010
söndag, 29 augusti, 2010 | Skriven av:

Alex är den som lättast låter sig fotograferas. Hon skulle kunna vara modell för vilken kattmatsmärke som helst. Det borde väl finnas någon som vill dela bostad med denna lilla juvel.
Eller?

Nu råder lugnet på kolonin. Alex ligger på en norsk lussekofta i bästa fåtöljen och Sickan och Lilla Grå har gömts sig bakom en massa kläder på en hylla.

Får se hur länge det vara. Har de gett upp nattsafarin pga av kyla?

Kategori: katter, koloni  | Skriv en kommentar
sön
29
aug
2010
söndag, 29 augusti, 2010 | Skriven av:

I dag var nästan lite höstväder. Ingen direkt värme men solsken och så lite regnskurar. Katterna stortrivs med vår koloni. Det finns många träd att klättra i, många buskar att gömma sig i och kompisar att bua med.
Sickan är som vanligt mest på hugget och kollar vad vi gör. Hon kommer ibland när man ropar. Lilla Grå kan om han har lust komma fram och bli klappad. Han lägger sig gärna och vänder upp magen och gillar att bli klappad på magen.
Alex är fortfarande lite reserverad men kan acceptera att bli klappad om han sover eller äter mat.

Det gröna växer bra på kolonin. Pumporna blir inte jättestora men det blir några pumpor. Det som växt bäst är squash det har blivit många och stora exemplar. Snart så är det dags att skörda vindruvorna. Det blir en bra skörd i år.

I dag mjölksyrade vi squash för första gången. Ska bli spännande att se hur det går.

Nästa vecka blir ganska så intensiv så det är skönt att ha vilat lite i dag. Nu är det bara 20 dagar kvar …

Kategori: katter, koloni  | Skriv en kommentar