Inlägg den 30 augusti 2010

mån
30
aug
2010
måndag, 30 augusti, 2010 | Skriven av:

Veckan började med några timmar i valstugan. Det är alltid roligt att stå i valstugan. Vi börjar nu få lite ordning i valstugan. Mycket material finns men det är alltid något som saknas. Så är det alltid.

Vilka frågor man än har förberett sig på och gjort flygblad så är det alltid något annat som det frågas om. Det är alltid en utmaning att stå i valstugan. Ibland har väljare förberett sig och har svaren på frågorna de ställer och de är då väldigt insatta i problematiken.

Ibland är de inte överhuvud taget intresserade av vad Miljöpartiet tycker för de har redan bestämt sig men vill ändå diskutera.

Det blir i alla fall många intressanta diskussioner och roliga möten. Det är som vanligt många elever som vill få frågor besvarade. Viktigt att eleverna får svar men det känns lite jobbigt att det blir så många och att det samtidigt kommer många väljare. Det borde kunna organiseras bättre med skolorna och helst borde det vara en kontinuerlig kontakt mellan skolorna och de politiska partierna, inte bara det år det är valår.

Det blev en del möten också innan dagen var slut. I morgon börjar dagen med ett besök hos en tandhygienist som ska ta bort tandsten. Ingen rolig början på dagen men det går förhoppningsvis snabbt.

På kvällen blir det lite jobb i valstugan. Vi ska utöka mängden förnyelsebar energi om allt går som det ska …

Kategori: valet2010  | Skriv en kommentar