Inlägg den 29 juni 2009

mån
29
jun
2009
måndag, 29 juni, 2009 | Skriven av:

På vissa äppelträd blir det inte ett enda äppel i år. Det finns knappt några blad kvar för att “någon” har vävt in hela trädet i väv och små larver har ätit upp nästan varenda blad. Nu när bladen är uppätna har dessa larver slagit sig ner på trädstammen.
Detta har inte hänt med alla träd men tyvärr för många. Trisst, nu gäller det att vårda det som finns kvar.
För några år sedan satte vi en liten mullbärsplanta och i år kommer vi att få några mullbär, ser det ut som. De är långt ifrån mogna och det kan hända saker men man får se det positivt.

I dag tänkte jag jobba lite med Mp Skånes kommande regionprogram. Normalt har man ett regionprogram för en mandatperiod. Så gällande regionprogram gäller tom 2010 och sedan ska vi ha ett för 2010-2014.
Regionprogram är det som vi ska gå till val på och det som alla kandidater ställer sig bakom. Regionprogram är inga direkta kioskvältare men är viktiga för att det sätter grunden för det politiska arbetet. JUst nu har Mp Skåne utsett en grupp på tre personer som ska ta fram ett nytt program som sedan ska gå ut på remiss till alla kommunorganisationer i Skåne. Vi tänkte dessutom pröva att låta “alla” som vill komma till tals. Vi får se hur det går med det.
Nu kan du testa vårt forum för att diskutera regionprogrammet. Just nu finns bara forumet för att diskutera det gamla. Här kan du givetvis lägga fram nya idéer.
Gå till forumet!

matarlarver-pa-tradet_juni2009