Inlägg den 04 juli 2009

lör
4
jul
2009
lördag, 04 juli, 2009 | Skriven av:

Ännu en het sommardag med full njutning. Det blommar överallt och bin och humlor surrar. Det är skönt att ligga i skuggan och läsa en bra bok. Skönt att inte bry sig om annat än att bara vara. Rensar lite i trädgården där det finns skugga. Det finns en del att göra men det är viktigt att ta det lugnt. Det blir tids nog sämre väder och då kan flitens lampa få lysa.
Orangeblommamed bi_juli2009
I år verkar det vara ett rosår. Rosorna är extra stora och många. Tyvärr har de nästan blommat över men det är möjligt att det blir som vanligt en ny blomningsperiod. I år verkar det dessutom bli mycket vindruvor. Vi har en ranka som inte är placerad optimalt men den är skyddad av ett plank och får rätt mycket sol. Blir det en lång varm sommar kommer det att bli rekord mycket druvor. Men man vet ju aldrig hur sommaren blir. Bäst att njuta varje dag det går att njuta.

Ros_juli2009

Trist nog har musplattan och tangentbordet lagt av igen. Har plockat isär datorn men denna gången gick det inte att få liv i det. Det får väl bli ett inköp av en ny musplatta med tillhörande metallhölje.

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar