Inlägg den 13 juli 2009

mån
13
jul
2009
måndag, 13 juli, 2009 | Skriven av:

Vialimotljus_juli2009 Dagen började med att jag steg upp och stängde fönstret det regnade nämligen ute. Sedan gick jag och la mig igen. efter en stund kom jag att tänka på – regn, tidning, ingen brevlåda – BLÖT TIDNING. Gick upp för att hämta tidningen och fann till min stora överraskning att tidningen var torr och att det slutat regna. Hade inte varit något stort problem med en våt tidning men lite retligt. I dag ska jag sätta tillbaka vår brevlåda som nu är nymålad och klar.
En skön avslappnande morgonrutin är en kanna grönt te, eventuellt några skorpor, SDS sommarkryss och en bekväm stol i trädgården.

Har fortfarande problem med musplatta och tangentbord. Hittade igår en iPhoneapplikation som ersätter musplatta och tangentbord. Kan vara bra att ha tills jag fixat problemet. Det är bara en liten hake att jag måste starta ett nätverk innan iPhonen kan ta över. Kul grej i alla fall.
Nu får det bli lite utevistelse för nu skiner solen varmt och skönt.

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar
mån
13
jul
2009
måndag, 13 juli, 2009 | Skriven av:

Mossagårdsafestivalen_2009 Snart är det dags för Mossagårdsfestival igen, den 24-26 juli blir det festival nummer två. Det är inte vilken festival som helst utan en ekofestival. Att all maten är ekologisk är självklart, men engångsartiklarna är också 100% nedbrytbara! Med ölglas av stärkelse, tallrikar av träslipsmassa och bestick av trä, blir avfallet
kompostjord till nästa års odlingar!

Den 24-26 juli följer Mossagården upp succén. Med artister som Pugh Rogefeldt, Östblocket, Py Bäckman, Nicolai Dunger, Fine Arts Showcase, EGLO, Miriam Aïda, Babian, Emil Jensen, Staffan Hellstrand, Peter Wahlbeck, Bob Hansson, Nilla Nielsen mfl inbokade ser årets festival ut att bli en rolig och varierad tillställning.

Förutom musik återkommer många populära familjeaktiviteter från förra året – ponnyridning och minizoo, ekomarknad, biospa, barnteater, lekar i hampalabyrinten, trollmor, stand-up, naturvandringar mm. Faktiskt kommer festivalen till viss del att flytta ut i skogen!

Läs Festivaltidningen!!