måndag 4 januari 2010 | Skriven av:

Började dagen med 2 timmar på en vårdcentral. Min sambo har ärvt det som jag har haft från och till under minst en månad. Dvs mitt halsont, min snuva och mitt hostande.
Inget besked idag. Det togs prover så förhoppningsvis så är min sambo frisk när provsvaren kommer.

Nu sitter jag på ett tåg mot Hässleholm och där ska jag byta till ett tåg som ska ta mig till Perstorp. Där ska vi förhoppningsvis återskapa Miljöpartiet i Perstorp. Det finns en del fd bruksorter där vi inte har mandat i kommunfullmäktige, s.k. vita kommuner. Nu får vi förhoppningsvis en mindre vit kommun efter valet 2010.
I Perstorp var i knappt 80 röster från ett mandat valet 2010. Ser man till siffrorna till Europaparlamentsvalet hade vi fått 2 mandat. Jag vet man kan inte överföra siffrorna rakt av men trenden att intresset för Miljöpartiet är sann.
Spännande att vara med när det växer. Det är givetvis en del jobb med att få igång en avdelning men det är mödan värt. Roligt också att träffa miljöpartister från andra kommuner.

Träffar: 11

Kategori: Mp Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>