fredag 1 januari 2010 | Skriven av:

Nu så smäller det ordentligt. Det verkar som att det är många som har för mycket pengar eftersom det skjuts upp så mycket raketer och smällare.
Hoppas verkligen att det inte händer några allvarliga olyckor och att det inte blir så många djur och människor som skräms av allt oljud.

Nu ligger ett oskrivet år framför oss. Katten ligger i knäet och myser obekymrat om kommande tider. Kanske ska man inte bekymra sig så mycket utan bara göra så gott man kan och hoppas på det bästa.

Nu gäller det att bestämma sig hur aktiv man ska vara i valrörelsen och vilka uppdrag man vill ta på sig. Även om jag inte tänker sluta vara med i Miljöpartiet är det inte självklart att jag tänker vara aktiv ännu en mandatperiod. Läget är visserligen det bästa någonsin för att (MP) ska göra ett bra val. Det skulle verkligen vara roligt om opinionssiffrorna håller i sig. Då skulle möjligheterna att genomföra grön politik vara så mycket större än de är nu. Målet är ju att genomföra de politiska idéerna. Så visst skulle det vara roligt med en mandatperiod i majoritet.

Vi får se hur det går. Det är snart dags att bestämma sig. Det blir nog bra hur jag än gör. Livet är mer än politik.Lisa_mediterar

Träffar: 7

Kategori: livsstil, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>