söndag 8 november 2009 | Skriven av:

Jag vet inte vad jag haft, om det har varit svininfluensa men helt klart är att “det” ännu inte har lämnat min kropp i fred. Febern är borta men hostan finns kvar dock i mindre omfattning. Orken är fortfarande inte helt återställd. Har inte skrivit i bloggen på ett antal dagar. Nu ska det bli lite mer aktivitet.
Höstvädret har varit fint. Gick en runda i Stadsparken. Vackra färger. Det känns fortfarande väldigt tomt i den norra entren. Jag saknar den vackra hängboken. Nu finns det många vackra träd kvar men dessa har växt upp under lång tid. Så det gäller att vara rädd om dessa och att plantera nya redan nu. Annars finns det inga “nya” träd som kan ta över. Trädplantering är ett långsiktigt arbete.
Man blir glad när man tänker på att det fanns så många kloka människor som planterade träd som vi kan njuta av i dag.

HöstiStadsparken_nov2009

Träffar: 0

Kategori: ekologi, miljö
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>