lördag 31 oktober 2009 | Skriven av:

I dag var Maria gäst i Ekots lördagsintervju. Värt att lyssna på.

Det var det mest aktiva jag gjorde i dag förutom en liten promenad. Febern är i princip borta men har fortfarande hosta och det gör ont i under änglavingarna när jag sitter och står upp. Beror väl på allt hostande och att jag legat så mycket.

Nu är jag otroligt trött och frustrerad på att vara sjuk. Man blir lätt bortskämd när man inte är sjuk så ofta. Förhoppningsvis så har jag fått min dos för ett tag framåt.

Träffar: 12

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>