Inlägg den 22 juni 2010

tis
22
jun
2010
tisdag, 22 juni, 2010 | Skriven av:

I dag sken solen hela dagen och det var varmt och skönt. Hade tänkt att göra en del arbete i trädgården men det smög sig. Det blev i stället lite kattjobb. På morgonen så fick katterna mat och de var som vanligt lite reserverade. Den minsta av kattungarna är ordentligt rädd och får vänta på lillturen. I dag så när mamman och de två största hade ätit sig mätta stack de bara iväg och lämnade minstingen.
När jag gav henne mat kom det en trut och skrämde iväg kattungen. Till slut så fick hon i sig tillräckligt med mat och sedan gick hon runt och sökte kontakt med de andra men de var borta.Hon gick omkring och pep så hjärtskärande. Ibland kom mamman tillbaka men brydde sig inte så mycket om sin lilla kattunge.
Minstingen fick i alla fall lite ro och satt i solskenet och putsade sig.
På kvällen vid 22-tiden dök mamman upp igen med ungarna och familjen var åter samlad och allt är nu åter frid och fröjd.

Träffar: 9

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar
tis
22
jun
2010
tisdag, 22 juni, 2010 | Skriven av:

Nu är det snart dags att skörda guldet från vårt aprikosträd. Det har gått väldigt fort trots att det inte varit så varmt. Eller så har det varit varmare än vi trott.
Nu är det väldigt mycket växtlighet och de små söta mördarsniglarna har visat sig på deras sämsta sidor. Främst har de attackerat grönkål, broccoli, pumpor och squash.
Vi får se om några överlever deras ätande.

Kattungarna börjar nu bli aktiva. De leker och busar med varandra. Det är ett rent nöje att se de fara fram i växtligheten. De har redan blivit livsnjutare och ligger i solen och gasar …

Träffar: 8

Kategori: koloni  | Skriv en kommentar