tisdag 22 juni 2010 | Skriven av:

I dag sken solen hela dagen och det var varmt och skönt. Hade tänkt att göra en del arbete i trädgården men det smög sig. Det blev i stället lite kattjobb. På morgonen så fick katterna mat och de var som vanligt lite reserverade. Den minsta av kattungarna är ordentligt rädd och får vänta på lillturen. I dag så när mamman och de två största hade ätit sig mätta stack de bara iväg och lämnade minstingen.
När jag gav henne mat kom det en trut och skrämde iväg kattungen. Till slut så fick hon i sig tillräckligt med mat och sedan gick hon runt och sökte kontakt med de andra men de var borta.Hon gick omkring och pep så hjärtskärande. Ibland kom mamman tillbaka men brydde sig inte så mycket om sin lilla kattunge.
Minstingen fick i alla fall lite ro och satt i solskenet och putsade sig.
På kvällen vid 22-tiden dök mamman upp igen med ungarna och familjen var åter samlad och allt är nu åter frid och fröjd.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>