lördag 30 oktober 2010 | Skriven av:

Nu är sista kommunfullmäktige för mandatperioden 2006-2010 avklarat. På måndag börjar den nya mandatperioden med mitt första regionfullmäktige som ledamot. Det ska bli roligt att byta fokus från kommun till region.

Tyvärr blir det längre resor eftersom de flesta sammanträden äger rum i Kristianstad. En annan skillnad är att regionfullmäktige äger rum på dagtid. Första regionfullmäktige blir inte så långt, det viktigaste ärendet är val av regionråd och regionstyrelse.

Miljöpartiet utser två regionråd. Anders Åkesson från Malmö och Monika Ekström från Lund.

Det ska bli skönt när alla förhandlingar och val och nomineringar är avklarade så att det kan bli tid för politik. Då kanske det dessutom kan bli tid för lite bloggande. Tiden har inte räckt till den senaste tiden.

Katterna har inga problem med tiden. De verkar trivas bra med varandra. De leker med varandra och ibland går det rätt så våldsamt till. Sekunderna efter så kan de ligga tillsammans i en hög och slicka varandra. Fortfarande är Sickan mycket mindre än de övriga och Lilla Grå är större än de två andra. Fortfarande är Alex lite reserverad. Sickan och Lilla Grå ligger i soffan och tittar på TV. De gillar mest naturprogram med spännande naturljud.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Laks skriver:

    Va roliga å söta katter 🙂

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>