måndag 18 oktober 2010 | Skriven av:

Nu är valet över men tiden bara rinner iväg. När ska det bli tid till att göra ingenting?

Hade hoppats på att det skulle bli lite av den varan men det kommer väl. När alla förhandlingar är klara och ny regionfullmäktige startar så ska det nog bli lite annorlunda. Visserligen handlar förhandlingar om politik men på ett väldigt speciellt plan. Målet är att samarbeta efter förhandlingen men under förhandlingen så kan det vara rätt så tufft.

Nu har höstrusket kommit. Solen sken visserligen idag men det var kallt och nu på kvällen kom regnet. Skönt att kunna sitta inne och mysa med spinnande katter. Just nu saknar jag inte kolonin.

Katterna sköter sig bra, lite kissande på fel ställe men i stort sätt är allt under kontroll. Katternas aptit är det inget fel på. Svårt att stå emot när det kommer en jamande och svansande katt som stryker sig kring benen. Det går men det är inte helt lätt.

Har tyvärr fått en släng av någon halsinfektion med tillhörande snuva. Näsan rinner och det är skrovligt i halsen. Hoppas allt detta minskar efter en god natts sömn.

Nu får det bli sängen …

Kategori: fritid
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>