söndag 31 oktober 2010 | Skriven av:

I dag fick vi sova en timme extra. Man behövde ju inte sova bort timmen men det gjorde jag. Det var ganska grått och trist ute så det var inget svårt att ligga kvar i sängen.
Enligt en SIFO-undersökning har allt fler sömnproblem.

Drygt hälften av alla svenskar har sömnproblem. Men metoderna för att komma till ro varierar: Äta nattmacka, dricka alkohol eller ta en sömntablett är några exempel.
”Undersökningar visar att sömnproblem ökar i befolkningen, kanske mest bland yngre människor”, säger överläkare och verksamhetschef Richard Harlid för sömnenheten på vårdföretaget Aleris – som också har gjort undersökningen – i ett pressmeddelande.
Var tionde svensk uppger också att de tar sömntabletter.

Det har jag inte haft på mycket länge. Det hände när jag var mindre och och skulle upp tidigt nästa morgon. Då var det svårt att komma till ro. Problemet är att många har svårt att varva ner.
Bra i alla fall att så få uppgav att de drack alkohol för att komma till ro.
Katterna har då inga problem med att sova men de sover inte alltid när vi sover. Ibland är det full rulle när vi släcker lampan för att sova. Det visar att jag inte har något problem med att somna även om det är fullt med katter som springer över sängen och som leker och busar.

I kväll blev det lite panik. Alex skulle hoppa upp i sängen och hoppade via dammsugarens på&av-knapp så att dammsugaren satte igång. Då var det tre små katter som rusade iväg från den röda hemska tingesten med lång snabel.
Vi har dammsugaren framme för att de ska vänja sig och bli lite mindre rädda när vi dammsuger. Oturligt nog drog vi inte ur kontakten så nu är de väl än mer rädda för dammsugaren …

Kategori: katter, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>