fredag 4 september 2009 | Skriven av:

SDS skriver ”Katt räddade livet på kvinna”

En försvunnen kvinna i 85-årsåldern hittades tack vare sin katt.
Det var vid 21-tiden på torsdagskvällen som kvinnan rapporterades försvunnen från ett vårdboende i Sjöbo. Personalen berättade för polisen att kvinnan hade en katt som hette Peter, som också var försvunnen. Patrullen sökte förgäves efter kvinnan, men när de ropade efter katten fick de napp. 200 meter norr om vårdboendet kom Peter framjamandes från ett buskage.
– Där inne låg kvinnan, som hade trillat ner i ett dike, säger Pia Eldh, inre befäl vid Ystadpolisen.
Kvinnan, som hittades 01.40, var nerkyld men vid liv.

Trevligt att läsa en positiv ”nyhet”.

Kategori: trygghetssystem
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>