lördag 24 juli 2010 | Skriven av:

Nu har vi fått kontakt med Skånekatten och har nu bestämt att vi ska försöka fånga in kattmamman Ella i nästa vecka och sterilisera henne. Vad vi gör efter steriliseringen vet vi ännu inte.
Man kan säkert få Ella lite mer tam men det är inte helt säkert. Man kan också tänka sig att hitta någon som matar henne under vintern.
I bl a Malmö pågår ett projekt som kallas TNR, “Trap-Neuter-Return” (fånga-kastrera-återplacera). Vi får se vad vi kan göra.

Jag tror att det skulle gå att få Ella till en huskatt. Hon vill så gärna buffa och kela men är på helspänn och reagerar på det minsta lilla.
Vi kan släppa ut Ella på vår koloni och låta någon mata henne hela vintern eller så släpper vi ut henne på en ny koloni där hon kan bli matad. Det finns en kolonist som vill bygga ett katthus på sin koloni men har inte hittat någon ritning. Har själv sökt på intenet och har heller inte någon ritning.
Finns det någon som har en ritning på ett litet katthus hör av.

Kanske finns det någon som vill ta hand om Ella.

Intresserad ring 0705-15 80 38!

Eller?
Vi måste i alla fall sterilisera henne annars så har vi en ny kull med ungar att ta hand om.

Vi håller på att hitta hem till alla ungarna. Det borde inte bli ett problem. Vi ska själva dela bostad med Sixten. De andra har vi möjliga hem till men det är inte klart ännu. Så finns det någon som är intresserad hör av er.

Träffar: 2

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>