fredag 23 juli 2010 | Skriven av:

I dag kom det kvinna med en kattunge och undrade om den tillhörde “vår” kattmamma. Hon hade hört att vi hade tagit hand om en katt med ungar.
Det var det ju inte. Denna lilla krabat var inte många veckor. Hur gärna vi än vill kan vi inte ta hand om även denna lilla söta kattunge. Den behöver sin kattmamma ett tag till. Det bästa måste vara att lägga tillbaka kattungen på platsen där den hittades och sedan ha uppsikt över den och se om kattmamman kommer och hämtar den. Om inte är det bara att börja mata.

Detta år måste vara ett kattår …

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Karin Enge skriver:

    … och det bor en igelkottsmamma med fem småttingar under några plastinslagna stolar på min koloniodling. Men hon verkar klara det själv! Är som Mitt i Naturen att ligga i hängmattan.

  2. Yngve skriver:

    Skönt när naturen kan ta hand om sig själv. Är lite avundsjuk på att du kan ligga i hängmattan. Vi har hängmatta men ingen plats att fästa den vid. Många träd men inga på rätt avstånd.

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>