lördag 24 juli 2010 | Skriven av:

Det går framåt med socialiseringen. Sixten kan man nu klappa och klia och få ett kraftigt spinnande tillbaka. Övriag två är lite mer reserverade. De äter dock ur händerna och accepterar att vi går omkring i stugan utan att de rusar iväg och gömmer sig.

De är väldigt aktiva när de är aktiva. De har inga som helst problem med att rensa i skåpen.
Just nu ligger de tillsammans och sussar. Annars har de olika favoritplatser. Det är nog snart dags för mat och då ska de väl orka bege sig till matskålarna. Om de orkar vill säga.

Det är intressant att följa deras utveckling. Sixten är minst men är den som vågar mest och som tar mest initiativ. Alice är också ganska så framåt men är mycket mer reserverad. Lilla Grå är nästan alltid ett steg efter men är rätt så tuff när det gäller. Hennes fräsande är nästan helt borta. Ibland kommer det en förbirusande gå mjukis och för säkerhets skull med ett lite fräs.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>