fredag 9 oktober 2009 | Skriven av:

I morgon arrangerar Miljöpartiet i Skåne en regionkonferens i Landskrona. Det blir den del diskussioner inför valet och information från våra regionpolitiker. Vi kommer att hålla till i Folkets hus på Säbygatan i Landskrona.

Efter det får det vara helg. Ska ta det lika lugnt som grannens katt. Hon vet hur man njuter trots att hon är krasslig och gammal. Detta är troligen sista helgen på årets kolonisäsong. Sedan blir det höst och vintermörker i Lund. men det är också skönt och mysigt. Skönt att sitta framför kakelugnen och lyssna till sprankande eld och samtidigt höra regndroppar och blåsten mot fönsterrutorna.
Skönt att att det finns de olika årstiderna. lla årstider har sin charm och omväxling är “nästan” aldrig fel.

Lisa_okt2009

Träffar: 7

Kategori: koloni, Skåne
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>