lördag 10 oktober 2009 | Skriven av:

I dag var jag på Mp Skånes regionkonferens i Landskrona. Bra uppslutning och intressanta diskussioner. Bl a diskuterade vi Skånetrafikens taxor. Fr¨ågan kom upp om olika sorters rabatter. Bäst vore nog att inte ha för många rabatter utan möjligen olika taxor beroende på hög- och lågtrafik för att kunna utnyttja kapaciteten bättre. Helt säkert skulle man kunna styra en hel del trafikanter så att man kunde minska trängsel på mornar och kvällar.
Det är ett intressant läge just nu där miljöpartiets politik är lite mer i centrum än normalt. Får vi dessutom ut att vi även har politik utöver miljöpolitiken så ska det kunna gå riktigt bra. Det behövs långsiktigt hållbara lösningar.

Rödabär_okt2009

Träffar: 17

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>