tisdag 27 januari 2009 | Skriven av:

Nu verkar det finnas en förklaring till “ödmjukheten” som försäkringskassans nuvarande generaldirektör. Det var hon själv som beslutade om den s.k. “klippstrategin“. Klipp för Försäkringskassan att klippa av kommunikationen till medborgarna.
Räddaren som ska fixa till kaoset har varit med och skapat alla problem.

Det är inte mer än rätt att Försäkringskassan betalar skadestånd till de som har blivit drabbade.

Träffar: 8

Kategori: ekonomi
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>