fredag 27 augusti 2010 | Skriven av:

I dag blev det en del pulande med att få igång en del av vårt förnyelsebar energi projekt. Jag kopplade i en solcellspanel och kopplade in en lampa. Nu återstår det att montera själva solcellspanelen. Trots att det inte var direkt sol så laddades batteriet och lampan lyste. Nästa vecka blir det lite mer förnyelsebar energi om alt går som det ska.

För övrigt blev det diverse smågrejande, lite hemsida, lite korrekturläsning och lite prat med väljare. Hittills har det varit mycket folk som kommit till Stortorget för att besöka valstugorna. Nu återstår mindre än 23 dagar tills vallokalerna stänger. Det är mycket som ska hända på dessa dagar.

Förhoppningsvis blir det bra väder och lite skandaler och att media koncentrerar sig på politiken. I morgon blir det en heldag på kolonin. Ska bli skönt att bara vara hemma och jobba i trädgården och att klappa katterna.

Träffar: 3

Kategori: koloni, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>