lördag 28 augusti 2010 | Skriven av:

I dag har jag laddat med förnyelsebar energi genom att bara vara på kolonin och njuta av trädgården och de små liven. Man lär sig en del bla kattbiologi. Inte enkelt att ta reda på om det är en hane eller hona om man inte kan undersöka ordentligt. Sixten visade sig vara en hona och heter nu Sickan och Alice som jag misstänkt en tid heter nu Alex för det är en hane och Lilla Grå är en hane med säkerhet.

Alla tre har hållt sig på vår koloni hela dagen. Alex har sovit mest medans Lilla Grå och Sickan har busat överallt och varit nyfiken på vad jag gjort. Nu är de rätt så vana vid oss men när det kommer besök blir de genast lite mer på sin vakt.

När de busar går det hett till men de verkar inte skada varandra. Dessutom är det väldigt viga så de kan trilla ner från bord och träd och sekunden efter är de på fötter igen. De ser dessutom helt oberörda ut.

Hade lite ambitioner att klippa lite gräs men precis när jag var redo så började det regna. Vilken otur. Viktigast var att ta en paus från valrörelsen och det lyckades jag med. Får väl jobba lite med hemsidan innan jag somnar men det blir bara en kort liten uppdatering

Det märks nu att det börjar bli höst, temperaturen sjunker ganska så snabbt på kvällen och mörkret kommer allt mer plötsligt.

Träffar: 2

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>