Inlägg den 01 oktober 2010

fre
1
okt
2010
fredag, 01 oktober, 2010 | Skriven av:

Just nu gläds jag av det fina vädret i Stockholm. Visserligen inte för egen del utan för alla de som har möjlighet att vara utomhus. Jag sitter fast i möte inne i en lokal med stora fönster där man dock ser ut och på den blåa himmeln. Tyvärr hinner det nog bli mörkt innan jag kommer ut men man kan ju inte få allt.

Det märks att det hänt något politiskt. När jag kom till hotellet och skulle få mitt rum mötes jag av en receptionist som gratulerade till det fina valet. Hon sken även upp när hon sa att hon hade röstat på miljöpartiet.

Det gröna växer …

Träffar: 1

Kategori: politik  | Skriv en kommentar
fre
1
okt
2010
fredag, 01 oktober, 2010 | Skriven av:

Nu är valrörelsen över men ännu har det inte lugnat ner sig. En massa möten och diskussioner utifrån valresulatet pågår för fullt. Givetvis är det roligt och intressant.
Detta valresultatet har skakat om den parlamentariska situationen på alla nivåer. Kanske inte helt fel.

I många kommuner är läget ovisst hur det ska kunna bildas en stabil majoritet. Nu gäller det inte bara att tänka utifrån block. På vilket sätt kan en politisk plattform bildas där alla ger och tar?


På kattfronten så är läget följande:
Vi har nu tre små katter som har varit hos veterinären. Allt gick bra. Placerandet i bur och resan tur och retur till veterinären gick väldigt bra. De var lite tagna första dagen men sedan har de hämtat sig och undersöker varje vrå av lägenheten. De har många fönster att ligga och spana i och det är också en massa nya gömställen.

Men de små liven har tyvärr ingen trädgård att springa ut i. Helt klart saknar de det även om de mest var inomhus nu när det blev höstrusk ute. De får liksom vi själva nöja oss med en mysig tvåa med kakelugn och trägolv …

För min del så har jag inte haft tid att sakna trädgården men det kommer nog.
Men till våren då får vi alla flytta till kolonin.

Träffar: 3