fredag 1 oktober 2010 | Skriven av:

Just nu gläds jag av det fina vädret i Stockholm. Visserligen inte för egen del utan för alla de som har möjlighet att vara utomhus. Jag sitter fast i möte inne i en lokal med stora fönster där man dock ser ut och på den blåa himmeln. Tyvärr hinner det nog bli mörkt innan jag kommer ut men man kan ju inte få allt.

Det märks att det hänt något politiskt. När jag kom till hotellet och skulle få mitt rum mötes jag av en receptionist som gratulerade till det fina valet. Hon sken även upp när hon sa att hon hade röstat på miljöpartiet.

Det gröna växer …

Kategori: politik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>