torsdag 30 april 2009 | Skriven av:

Glädjande siffror, miljöpartiet ökar från 5.9 % till 7.0%. Alla partier tappar och så ökar Piratpartiet från noll till 5.1%.
Det är bra för att driva IPRED och FRA frågorna men vad säger Piratpartiet om övriga frågor? EU är ju så mycket mer än detta.
Givetvis kan partiet utvecklas men det verkar inte finnas något intresse för detta. Kanske ändras sig de nu när det finns en rejäl chans att koma in.

Detta är visar att det finns ett stort missnöje med hur politiken hanterar IPRED och FRA. Integritetsfrågorna är stora. Det är även hur man ser på ”staten” och ”maktutövare” gentemot den ”lilla människan” dvs dig och mig. Så det är mer än att bara säga ja eller nej till IPRED. Det behövs en politik som tar till vara varje individs vilja och möjlighet att vara delaktig i arbetet med att skapa ett långsiktigt hållbart samhälle. Det måste finnas social och ekonomisk trygghet för alla. Klyftorna och segregationen måste minska.

Så även om jag gläds åt att Piratpartiet ”kommer in i Europaparlamentet” så är jag ändå lite orolig över att ”en fråge”-politiken får så stort gensvar.
Detta gör EU-valet lite mer spännande.

Här blir det inga promenadsegrar för någon!
Eller?

http___www.dn.se_polopoly_fs_1.855935!piratpartiet.swf

Grafik från DN

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>