lördag 20 juni 2009 | Skriven av:

När smultron och jordgubbar lyser rött då är det sommar! Oavsett övriga ingredienser som temperatur och regnskurar.
I dag var det soligt men bitvis kyligt, då solen försvann. Det blev ett otal skurar men de varade inte så länge så det blev inte så blött. Det var bara att gå in några minuter på verandan och sedan gick man ut till solskenet igen.
Det blev verkligen en lugn och skön dag på kolonin.
smultron-juni-2009

Träffar: 7

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>