söndag 21 juni 2009 | Skriven av:

blomma_topp Typiskt när det är ledigt och det var dags att njuta så kom det halsont och feber. Nu är det inte så allvarligt, patienten kommer att överleva men det är ändå lite trisst.
Jag har ändå kunnat njuta av jordgubbar och av alla fina blommor och blader.
Vi har nu även börjat skörda den gula löken. Salladen har nu fattat att det är dags att växa, den har legat i väntläge men nu är den på G.
Nu behövs det regn det är kruttorrt. Det kommer lite stänk då och då men det hinner knappt krypa ner till växternas rötter.
Vi får vattna med slang på jämna datum men vi försöker att undvika så mycket som möjligt. I alla fall blir det aldrig vattning på dagen utan det får blir sen kväll.
Många slösar vatten genom att låta vattenspridarna gå mitt på dagen för att vattna sin gräsmatta. Sedan klipper de gräsmattan kort så att den blir extra käsnlig för torka. Vår gräsmatta skulle nog många inte kalla gräsmatta men den fungerar för oss. Den är grön och fin, inte snaggad och får innehålla vitklöver, tusenskönor och andra små vackra blommor.

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>