måndag 2 augusti 2010 | Skriven av:

Finns det någon som har tips på hur man kan lindra sin kattallergi?
Jag har tagit ett preparat, som inte är speciellt bra mot kattallergi, och det fungerar inte alls. det heter “Loratadin Actavis 10 mg”. Har tagit det i fem dagar och jag märker ingen skillnad. Ska testa ett annat, Clarityn, som finns receptfritt men jag har inga större förhoppningar på detta heller. Det är kanske det som är felet att jag inte tror på preparatet.
Placebon har ju ingen chans …

Det ska vara ett botemedel på G. En forskare och docent, Hans Grönlund, har kommit på något som ska fungera mot kattallergi. Det ska bara behövas tre sprutor in i lymfkörteln. Han har sålt patentet till en Schweizisk firma som har gjort tester på människor men det dröjer nog inna det finns tillgängligt på marknaden.

Kanske är det något som har några bra knep som man vill del med sig av.
Eller?

Den bästa boten är givetvis att inte ha någon katt men det är svårt. Man vill ju ha lite livskvalité också …

Kategori: katter, livsstil
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>