måndag 2 augusti 2010 | Skriven av:

Under tiden som Ella fångades in så var det väldigt lugnt och sömnigt inne i stugan. Intet ont anandes slumrade alla, Lilla Grå och Sixten i sängen, tillsammans och Alice ensam i bästa fåtöljen med en massa kläder under sig.

Nu är alla tre på upptäcktsfärd på kolonin. Ella är borta hela dagen och vi kan öka ungarnas livsutrymme. De är redan vana vid verandan men de tycker ändå det är väldigt spännande att nosa och upptäcka. Vi har ändrat en del på verandan bland annat har vi satt in ett nytt skåp. Lådor och hyllor är väldigt spännande. Prasslande plats och papperspåsar är också väldigt stimulerande.
Inget spring just nu. Alla går och smyger som små tigrar. Inget är omöjligt för dessa små krabater. De når allt och kommer in i alla skrymslen på ett eller annat sätt. Sixten är bäst på att vara överallt. Hittils, peppar ta trä har de inte rivit ner något. Men nära har det varit …

Kategori: katter, koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>