lördag 29 maj 2010 | Skriven av:

I dag var det kandidatträff för Mp Skånes toppkandidater på våra 6 regionfullmäktigelistor och 4 riksdagslistor. Vi träffades på Hotell Stensson som tidigare har haft namnet Sten Stensson. Det tog nästan hela dagen men det blev lite koloniliv också.
Vädret var inte speciellt varmt. Visserligen sken solen ute när vi satt inne så kändes som att det var en varm dag ute. Inne blåste hotellets ventilationssystem ut alldeles för kall luft så att man frös inomhus. Märkligt att det i dessa dagar fortfarande är så här. Eftersom energi dyrt och vi har ett klimathot.

Mötet gick bra i alla fall. Många bra idéer och intressanta diskussioner. Det är snart bara 100 dagar kvar till den 19 september. Läget är fortfarande gott. Miljöpartiets opinionssiffror ligger betydligt över valresultatet 2006. Den 10 juni kommer SCB partisympatiundersökning (PSU) och denna bryts ner på regionnivå och i vissa fall även kommunnivå.
Mycket behöver hända innan vallokalerna stänger kl. 20.00. Mycket kommer att hända vi får se om det räcker. Alliansen har på den senaste tiden lagt mycket energi på att smutskasta de rödgröna på riksnivå och lite extra krut på miljöpartiet. Förhoppningsvis blir det mindre av detta och mer debatter om själva politiken.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>