tisdag 5 januari 2010 | Skriven av:

Det blev en rivstart med vårdcentralen igår måndag, det är faktiskt redan tisdag. sedan blev det lite jobb på kansliet och sedan en tur till Perstorp där Miljöpartiet de gröna i Perstorp bildades. Helt officiellt blir det den 11 januari då det blir presskonferens. Jätte roligt. Det har tagit sin tid men nu är det igång.

Bra kommunikationer mellan Lund och Perstorp. Det tog inte mer än en timme och bara ett byte. Kostnad 76.80 kr enkel resa. Tågen var i tid både på upp- och nedresan.
Samma resa med bil skulle enligt Eniro ta 55 minuter, sträckan 63.7 km vilket skulle betinga ett pris på 127.40 kr enkel resa om milkostnaden är 20 kr.

Efter hemkomsten hamnade jag i fåtöljen framför TV:n. TV:n stängdes snabbt av inget roligt eller intressant. Spenderade sedan några timmar med att prata i telefon med en mp-avdelning i Skåne inför deras årsmöte.

Är nu trött men lite hungrig. Frågan är ska jag äta något innan jag går och lägger mig eller ska jag gå och lägga mig hungrig. Vilka stora avgörande frågor det finns!

I morgon har jag tänkt att var hemma och städa undan en massa papper och tidningar. Det blir nog en del jobb några hemsidor i morgon. Miljöpartiets hemsidor ska få en ny “look” vilket innebär en del jobb med att bygga upp första sidan och justera en del artiklar så att de presenteras på ett bra sätt på den “nya” hemsidan.

Annars ska det bli lugnt det är ju ändå Trettondagsafton och sedan är det Trettondagen och sedan är det vanliga dagar. Det kommer att bli bråda dagar vilket är roligt. Det är många roliga saker som ska hända fram till den 19 september. Vad som sedan sker vet jag inte. Har nämligen ännu inte bestämt mig för vilka uppdrag jag ska kandidera till när det gäller Miljöpartiet i Lund och Miljöpartiet i Skåne.

Måste nog sova på saken …

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>