tisdag 19 februari 2008 | Skriven av:

Londons borgmästare Ken Livingstone har ännu en gång visat handlingskraft och mod när han höjt miljöavgiften för bensinslukande stadsjeepar. För bilar som släpper ut mer än 225 gram koldioxid per kilometer kommer att kosta 315 kronor per dag.

Åtgärden är en del i en plan att minska London stads koldioxidutsläpp med 60% före år 2025.
Kategori: klimat, miljö, trafik
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>