onsdag 27 april 2011 | Skriven av:

Helt fantastiskt. I dag behövde jag inte åka tåg alls. Jag kunde gå till mitt första möte och solen sken och en tunn tröja var tillräckligt varm. Det var precis vad jag behövde i dag. Det var presidieberedning med VårdProduktionsUtskott/Beredning (VPU/B). VPU/B är ett ett utskott/beredning under regionstyrelsen. Regionstyrelsen har delegerat en del frågor till oss och då är vi utskott och tar beslut. I övriga frågor är vi bara en beredning. Vilket betyder att resultatet av vår beredning kommer upp till regionstyrelsen för beslut. Det låter lite krångligt men är inte så konstigt om man håller tungan rätt i mun. Vilket tyvärr inte alltid har hänt men det ska nog ordna sig när vi får lite rutin i hanteringen.

Presidieberedningen tog inte så lång tid denna gången så jag hann med att gå till Mp Kansliet och jobba lite. Hade hoppats att få lite resor bokade men det smög sig. Det får bli under morgondagen. Måste få lite information angående Almedalsprogrammet. Kommer Öresundskommitten att ha ett kulturevent på fredagen? I så fall fär jag väl stanna och åka hem på lördagen. Annars blir det hemresa under fredagen.
Tänker åka tåg och färja till Almedalen vilket gör det lite krångligare men borde vara lika enkelt som att boka en flygbiljett. Man kan tydligen flyga från Ängelholm till Visby men det finns det ingen anledning att göra om man kan åka tåg och färja.

I morgon är det styrelsemöte med Mp Skåne men innan dess blir det en workshop med fokus på Ungas delaktighet. Den arrangeras av Region Skåne i samarbete med Kommunförbundet Skåne, Länsstyrelsen och Nätverk Social Ekonomi Skåne.
Så i morgon blir det att åka tåg igen. Det kommer att bli en lång men spännande dag.

Förhoppningsvis hinner jag reda ut en del inför fredagens möten under morgondagen, då jag bl a ska träffa Malmös kulturnämnds presidium. Efter detta möte blir det ett möte om sjukvård. Förhoppningen är att hinna till Stortorget i Lund kl. 17.00 för då ska det bli “Dansshow – Break a Leg“.

Sedan är det helg igen …

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>