fredag 14 januari 2011 | Skriven av:

Region Skåne utlyser, tio konststipendier på 100 000 kronor vardera, i syfte att ge professionella bildkonstnärer en sådan ekonomisk trygghet att de kan ägna sig åt konstnärlig yrkesutövning eller experiment och konstnärlig utveckling. Stipendierna är sökbara och skattefria.
Konststipendierna kan sökas av bildkonstnärer med högre konstnärlig utbildning alternativt dokumenterad konstnärlig praktik och yrkesverksamhet, om de är äldre än 27 år och bosatta och verksamma i Skåne. Sista ansökningsdag är den 15 februari 2011.

Läs mer!

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
 1. Antonio Pasquini skriver:

  Hej! Härmed ansöker om Region Skåne konststipendium,
  jag har haft en dröm om att få ett sodan stipendium,därför jag vill skapa en serie skulpturer i Svensk svart diabas! stipendiet skulle ge mig den tryggheten för att kunna genonmföra min dröm!
  Jag är 65 + idag och det skulle vara en bra avslutning i mitt liv.

  Med vänliga hälsningar Antonio Pasquini

 2. Yngve skriver:

  Hej Antonio Pasquini

  Om det nu är du som har skrivit kommentaren ovan på min blogg. Jag hoppas du inser att du inte kan ansöka via min blogg.

  Läs mer hur du ansöker på skane.se/kultur

  Vänligen
  Yngve Petersson

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>