söndag 12 september 2010 | Skriven av:

Nu är det bara en vecka kvar sedan är denna valrörelsen över. Nu gäller det att spurta. Det har aldrig varit så många som varit så positiva till miljöpartiet i någon valrörelse hittills. Det är riktigt trevligt.
Nu gäller det att ge allt för att stärka det gröna inslaget i politiken efter den 19:e.

När det gäller djurrätt så visar Djurens rätts undersökning att

… bara ett enda parti fäster sådan vikt vid djurfrågorna att de får vara med i valplattformen …

Det partiet är MIljöpartiet.

I senaste numret av medlemstidningen “Djurensrätt” så granskar man regeringens politik under den gångna mandatperioden. Man konstaterar:

Valdagen närmar sig och det är dags för bokslut. I detta nummer granskar vi vad den borgerliga alliansen gjort för djuren under mandatperioden. eller snarare handlar det om vad man inte gjort. För med facit i hand blir analysen att vi har en regering som har använt fyra år vid makten för at försämra för djuren.

Alltså det är dags att byta ut regeringen och det gör man bäst genom att rösta grönt, dvs lägga sin röst på miljöpartiet i riksdagsvalet, i landstingsvalet och i kommunvalet.

Du som redan poströstat och lagt i “fel” valsedlar kan korrigera detta genom att rösta i din vallokal på söndag. Då behöver du inget röstkort bara ett id-kort och att du går till din vallokal.

Det är grönt som gäller.

Kategori: djurrätt, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Malin Björns skriver:

    Hej!

    Den som vill lyssna/höra Yngve prata MP:s djurpolitik för 2010-2014 i Skåne, så finns det möjlighet här: http://www.youtube.com/watch?v=HQkGzecxtlQ

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>