måndag 13 september 2010 | Skriven av:

Nu börjar jag se slutet på valrörelsen. I dag var det många aktiviteter. Det var IT-debatt, kulturdebatt och så arrangerade miljöpartiet ett föredrag med Brutus Östling om hans senaste bok “Att överleva dagen“.

Det är febril aktivitet i valstugan på Stortorget. Intresset för miljöpartiet och vår politik är större än tidigare. Det borde innebära att vi går framåt i valet den 19 september. I dag la jag i alla fall mina röster på miljöpartiet. Jag röstade på Stadsbiblioteket. Där var det god ordning på valsedlarna och lagom med kö. Det gick snabbt att rösta.

I år har det hittills röstat 9622 st och motsvarande siffra för 2006 är 8164. Det är nästan 20 % fler.

I dag redovisar DN en undersökning, gjord på uppdrag av CARFAX, som skulle ge svar på vilken partiledare man skulle köpa bil av. Resultatet visade att det var två som märkte ut sig positivt det var Reianfeldt och Maria Wetterstrand. Minst förtroende som bilförsäljare fick Maud Olofsson (C) och Jimmie Åkesson (SD).
24 % svarade vet ej.

Jag vet inte om detta har någon direkt relevans en vecka kvar till valdagen. Det tyder mer på att media har gett upp att visa vad partierna står rent politiskt och ideologiskt.

En annan artikel handlade om att (V) hade haft en strippa på någon tillställning. Lite märkligt för ett så s k feministiskt parti men det borde ju inte vara detta media ska skildra.

Partierna har gjort mycket material, massor av annonser, speciellt (M), (FP) och (S). Borde det inte vara mer intressant att spegla detta?

Kategori: valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>