lördag 24 april 2010 | Skriven av:

Har varit borta tre dagar och under denna tiden har det blivit mycket grönare på kolonin. Aprikosträdet är på väg att blomma. Påskliljorna är utslagna och tulpanerna är på väg. Det är även dags att klippa gräset.
Jordgubbsplantorna har fått fart liksom grönkålen och vitlöken.
Snart dags att så även om det är minusgrader på nätterna.
Nu är det en skön tid. Det blir varmare och ljusare för var dag som går.

Träffar: 8

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>