fredag 23 april 2010 | Skriven av:

Vi bor på ett hotell lite utanför Stralsund. Jag bor på 6:e våningen har en hyfsad utsikt över omgivande vatten. En bit bort utefter vattnet syns ett antal vindkraftverk snurra i vinden. Solen skiner dessutom så det verkar bli en toppendag. Ska besöka, Ozeaneum, ett stort akvarium som ska visa på livet under havsytan i Nord- och Östersjön samt Polarhavet.
Spännande!

Kategori: natur
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>