lördag 4 oktober 2008 | Skriven av:

Den 4 oktober är det Djurens dag. Visserligen borde det vara djurens dag varje dag. Men tyvärr är det inte det så. Därför är det viktigt att i dag uppmärksamma på problematiken hur människor behandlar djur. En del av problematiken är givetvis köttindustrin men vi får inte glömma hur djuren behandlas som “husdjur”.

Läs mer om Djurens dag!
Djurens rätt!
Djurrättsalliansen
Djurskyddet Sverige

Träffar: 5

Kategori: djurrätt
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>