tisdag 20 maj 2008 | Skriven av:

Nu ser man frukt och bär utvceklas. Plommonkarten blir större och större. Spännande och se om plommonvecklarprojektet lyckas och gör så att våra plommon blir utan små maskar. Dispenrarna har nu suttit ute i 2 veckor och snart ska det sättas upp fällor.
Röda vinbärsbusken växer som vanligt och det gör svarta vinbärsbusken också. Vilket innebär att skörden av svarta vinbär inte blir så stor. De lyckas att angripas av bladlöss. Intressant att det är så stor skillnad. Kanske beror det på att de svarta vinbären är mycket sötare än de röda.
Nu har även syrenen börjat blomma så den är väl helt utblommad till skolavslutningarna. Så visst är allt tidigt i år.

Fingerborgsblommorna är också på väg att slå ut.

Träffar: 11

Kategori: koloni
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>