lördag 1 mars 2008 | Skriven av:

Nu varnar SMHI att det blir västliga vindar med 20-24 m/s i vindbyarna. Det ska kulminera mellan 21-22.

Då har jag förhoppningsvis hunnit hem från Odengården till “trygga Lund”.
Stormvarningar blir allt mer vanligare vilket säkert har en koppling till klimatförändringarna. Konsekvenserna av blåsvädren blir allt värre. Det verkar nu vara rutin att att antal abonnenter blir av med el vid varje “minsta vindpust”.

Träffar: 1

Kategori: klimat
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>