lördag 30 januari 2010 | Skriven av:

Kung Bore håller sig kvar. Det har slutat snöa och temperaturen har börjat sjunka. Tydligen ska det bli rejält kallt så snön kommer väl att ligga kvar ett tag.

Det ska bli spännande att se hur det går att ta sig till Båstad i morgon. Det har varit en del tågtrafikproblem idag. Värst är det när det snöar och blåser, nu är det kylan som kan ställa till det. Det stora problemet nu är väl fastfrusna växlar.

Anledningen att jag ska till Båstad i morgon är att Miljöpartiet i Båstad ska återbildas. Det ska bli kul. Vi borde ju ha ett miljöparti i varje skånsk kommun men vi har en bit kvar. efter att Mp Båstad bildas är det fyra kvar.

Gustav Fridolin kommer att vara med på mötet i Båstad som börjar kl. 13.00 och äger rum i Enehalls Pensionat.

Gustav Fridolin satt i riksdgen 2002-2006 och har sedan dess jobbat som journalist på bl a TV4 och skrivit böcker. Nu är han åter aktuell för riskdagen. Roligt.

Kategori: Mp Skåne, väder
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>