onsdag 6 januari 2010 | Skriven av:

Nu är helgerna slut för ett tag. Det har varit skönt att ta det lite lugnare än vanligt. Har dock jobbar en del vid datorn med hemsidor, blogg, twitter och facebook. Det är OK att jobba hemifrån när man slipper sitta på möten.
Miljöpartiet har ändrat “layout” på hemsidorna och övergången sker för tillfälligt. Det är alltid en hel del handarbete som behövs även inmatad data i form av artiklar finns kvar.

I morgon börjar det “vanliga”, med ett möte då vi ska jobba med Mp Skånes valplan. Det blir en kort vecka med bara två dagar och sedan blir det ledigt igen. Bra mjukstart.

Det verkar som om min “halsfluss & influensa” har gett upp. Den håller sig fortfarande aktiv i min sambo men hon är på bättringsvägen..

Kategori: Mp Skåne, valet2010
Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>