torsdag 10 december 2009 | Skriven av:

Oavsett vilka resurser man lägger på räddningstjänst så måste vi som medborgare vara delaktiga främst genom att förebygga olyckor. De bästa olyckorna är de som aldrig inträffar.
Dessutom kan vi genom att göra rätt saker när en olycka uppstår begränsa skadorna. Vi är ju oftast på plats långt före räddningstjänsten.
Det är extra viktigt i dessa tider då vi lyser upp mörkret med levande ljus. Kring advent och jul & nyår är det extra många bränder. Många av dessa kan undvikas och många kan också bekämpas av oss i ett tidigt skede. Vilket innebär att skadorna minimeras.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
  1. Ett mycket bra budskap! Kan inte du spela in en liten snutt (max 90 sekunder) med mobilkameran där du säger detta och ladda upp vår nya debattsajt Facklan: http://www.facklan.org Eller kom till Entré i Malmö på söndag kl 10-16 när vi är på plats med inspelningslådan!

Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>