söndag 29 november 2009 | Skriven av:

Så har jag äntligen kommit igång igen med lite fysisk aktivitet. Har köpt ett jympa/gym/spinning kort på Friskis & Svettis. I dag blec det ett core pass. Det är inte lätt att hitta jympapass eftersom de flesta är på kvällstid och då har jag oftast något politiskt möte. Då är det lite lättare att hitta tid till ett gympass eftersom Friskishuset är oftats öppet mellan 7-21. Vilket gör det svårt att inte ha tid.
Min sambo och jag brukar cykla till Friskishuset, där vi tränar, vilket ger lite extra träning. Jag får extra energi av träningen och man blir dessutom lite nöjdare med livet. Dessutom smakar maten bättre efter ett räningspass.

Resa till SpillepengenSkönt att ta det lugnt nu efter jympapasset och förbereda sig för kommande vecka. I morgon blir det bl.a. lite praktiska övningar för att släcka bränder och att ge första hjälpen. Det är Räddningstjänsten Syds direktion som ska övas. Platsen är Spillepengsgatan i Malmö. Till denna plast är det inte helt lätt att ta sig till om man ska åka kollektivt. Använder man Skånetrafikens reseplanerare så hittar man ingen bra resa.

Reseplaneraren föreslår en resa från Lund C – Malmö C sedan byte till buss från Malmö C till Hakegatan och sedan får man göra en promenad för att komma ända fram. Att åka till Malmö C och sedan tillbaka är en omväg men det värsta ändå förslaget till promenaden. Inga problem med att man måste promenera. Men det finns gränser. Skånetrafikens förslag är bara en rak linje mellan busshållplatsen och slutstationen. Ska man följa den föreslagna vägen måste man simma eller vada.

Försvarade Skånetrafikens reseplanerare senast i går när någon tyckte att den var den sämsta …

Det finns en hel del att förbättra bland annat kartor från och till hållplatser. Dessutom hade det varit bar att det fanns kartor med alla busslinjer med hållplatser utritade så att man kan hitta den optimala resan.

Du kan följa inlägg och kommentarer med RSS 2.0 feed. Du kan lämna en kommentar, eller trackback från din egen hemsida.
Lämna en kommentar
Warning: Undefined variable $user_ID in /customers/7/8/c/vegania.se/httpd.www/wp-content/themes/YP/comments.php on line 75

XHTML: Du kan använda följande html-taggar:: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>